CLUJ-NAPOCA, 2 NOIEMBRIE 2019

Lifestyle Business Conference

Gândește global
Muncește cu pasiune
Bucură-te de viață
Data
2 nov 2019
Locul
The Office
Participanți
200+
Speakers
15 invitați

De ce am organizat Lifestyle Business Conference

Viitorul nostru depinde de noi. Acesta este crezul nostru și este ceea ce ne dă putere să ne creștem copiii și să ne dezvoltam afacerile la noi acasă. Suntem două comunități care susțin binele, munca și curajul: FaBine.ro și Mamprenoare, și înțelegem perfect ce înseamnă strădania, perseverența, reziliența, curajul, speranța, visul. Credem în puterea comunităților, a ideilor care circulă și a oamenilor care mișcă lucrurile în direcția bună. Și mai credem că, în toată această fugă, avem nevoie să nu uităm de noi și să ne asigurăm o viață frumoasă, pe care să ne fie drag să o trăim.

Subiectele vor fi provocatoare

Avem trei mari teme de discuție: Gândește global, Muncește cu Pasiune și Bucură-te de viață. Pentru a trăi și munci cu pasiune avem nevoie să dezvoltăm aceste trei ramuri și să ne permitem să gândim la scara mare, să testăm și să învățăm, totul învăluit în stare de bine și de recunoștință.

În acest sens, s-au reunit la Cluj oameni de știință, oameni de afaceri, angajați din companii, profesori și studenți preocupați de viitorul nostru, al copiilor noștri, al comunităților din care facem parte și al planetei care ne găzduiește pe toți.

Conferința va fi interactivă, formatul va fi de panel de discuții și își propune să ofere o perspectivă diferită asupra vieții fiecăruia dintre noi, să ne provoace să gândim pe termen lung și la un nivel global modul în care deciziile fiecăruia dintre noi au impact în viitorul tuturor.

De ce să vii?

Perspective noi

Oamenii de afaceri invitați te vor provoca să îți privești cariera și stilul de viață din perspective diferite, oferindu-ți modele de succes ieșite din tipare.

Viziune globală

Cei trei oameni de știință prezenți îți vor lărgi viziunea asupra lumii în care trăim și asupra impactului fiecăruia dintre noi în viitorul planetei noastre.

Ateliere practice

Poți alege sa participi la unul dintre cele trei ateliere practice, în care vei putea să lucrezi la propriul tău proiect de lifestyle business.

Transformare profundă

Subiectele abordate, speaker-ii și toate revelațiile din cadrul Conferinței iți vor da posibilitatea să îți regândești, reanalizezi, reconstruiești viziunea ta asupra vieții și alegerile pe care le faci zi de zi.

Programul conferinței

Gândește global
09:20 - 11:00
Muncește cu pasiune
11:20 - 12:30
Bucură-te de viață
15:45 - 16:30
Workshop-uri
13:30 - 15:30
09:20 - 10:00

Când munca noastră are impact

Cu ce mă ajută implicarea într-o comunitate?

Termenul de “Lifestyle Business” este destul de nou și presupune cunoașterea profundă a punctelor tale forte și monetizarea lor într-o activitate care să îți permită să ai stilul de viață pe care ți-l dorești.

Freelancer-ii și antreprenorii, în general, funcționează cel mai bine în comunități cu preocupări și valori comune. Acest lucru se observă cel mai bine în comunitățile de developeri IT, care se sprijină reciproc în proiectele lor personale, dar și contribuie la proiecte comune care ne ușurează viața tuturor.

Alina Bota, Mirela Retegan și Maria Duduman au preluat acest model și au construit fiecare câte o comunitate: Alina, o comunitate de mame antreprenor, Mirela o comunitate de părinți atât în țară, cât și în diaspora, iar Maria a strâns la un loc oameni care vor să facă bine.

În acest panel de discuții vom dezbate avantajele apartenenței la comunități, dar și rolul comunităților puternice în schimbarea în bine a lumii în care trăim.

Alina Bota
/ Executive Coach, Fondatoarea Mamprenoare
Maria Duduman
/ Chartered Financial Analyst (CFA), Fondatoarea Fabine.ro
Mirela Retegan
/ Fondator „Gașca Zurli”
10:00 - 11:00

Gândește global – Încotro ne îndreptăm?

Panel de discuții despre știință și educație

Societatea umană trece, la nivel planetar, prin cea mai rapidă și probabil cea mai importantă revoluție – revoluția informațională. Lucruri care acum 100 de ani păreau desprinse din cărțile de science-fiction astăzi fac parte din realitatea cotidiană.

Împreună cu avantajele imense ale acestui salt tehnologic au apărut și câteva aspecte care ar trebui să ne dea de gândit, pentru că anumite acțiuni ale noastre, ca specie, se pot întoarce împotriva noastră ca un bumerang.

Am rezolvat probleme legate de producția și de transportul hranei, dar distrugem solurile și oceanele planetei. Am lansat sateliți pe orbită, dar am umplut vecinătatea imediată a planetei de gunoi spațial, care pune în pericol misiunile viitoare. Am fost martorii unor descoperiri științifice extraordinare, dar nu am schimbat modul greoi și de multe ori incomprehensibil prin care transmitem copiilor noștri aceste informații și nu am învățat în totalitate cum să le insuflăm pasiunea pentru cunoaștere. Ce meserii vor dispărea? Ce meserii vor deveni indispensabile în viitor?

Toate aceste subiecte și alte aspecte conexe vor fi dezbătute de trei persoane pasionate în egală măsură de știință, de educație și de viitorul societății umane: un fizician, un biolog și un matematician.

Cristian Presură
/ Fizician
Alina Grigorescu
/ Microbiolog
Vladimir Martinuși
/ Matematician, antreprenor
11:20 - 12:30

Modele de Lifestyle Business

Se poate și în România!

Modelul de “Lifestyle Business” este preluat de tot mai mulți oameni, în special tineri sau părinți care își doresc mai multă flexibilitate a programului, pentru a se putea dedica proiectelor dragi sufletelor lor.

Doar în SUA sunt în acest moment peste 55,5 milioane de oameni care au ales acest stil de viață și este o tendință mondială în creștere exponențială care produce schimbări în modul în care ne vedem cariera pe termen lung.

În această secțiune a conferinței veți cunoaște 4 românce care au îmbrățișat acest model și își trăiesc visul, alături de familiile lor.

Yachtingul, ciclismul, educația financiară sau educația celor mai mici dintre noi sunt doar câteva domenii în care acest model de business este implementat cu succes.

Corina Drugan
/ Managing Partner – SetSail Yachting School
Anamaria Ciuhuță
/ Fondator financialparenting.eu & Blogger
Ioana Amăriuței Popa
/ Fondator Probikeaddiction & Blogger
Anamaria Marchiș
/ Owner Octofun
15:45 - 16:30

Bucură-te de viață – Stil de viață

Panel de discuții despre sănătate, nutriție, mișcare

Într-o lume din ce în ce mai dinamică și mai pragmatică, modul în care ne hrănim ne poate face mai sănătoși, mai energici și mai plini de viață sau, dimpotrivă, ne poate împiedica, pe termen mediu și lung, să trăim o viață lipsită de probleme de sănătate. Ce și cum anume mâncăm va hotărî dacă vom avea un viitor productiv și lipsit de griji medicale sau dacă ne vom împiedica de problemele atât de dese ale societății moderne: obezitate, intoleranțe la anumite alimente, afecțiuni cronice (atât la nivel somatic, dar și psiho-cognitiv).

Într-o societate care îndeamnă la comoditate și la sedentarism, închiși uneori o bună parte a zilei într-un birou, așezați în fața unui ecran, cum am putea contrabalansa deteriorarea organismului și cum am putea evita efectele nocive, pe termen lung, ale stilului de viață descris mai sus?
Veniți să descoperiți toate aceste lucruri alături de un sportiv de performanță și de un health coach.

Iulia Broscoi
/ Health Coach
Ionuț Rada
/ Sportiv profesionist & Fondator #The RadaWay
Workshop 1
Workshop 2
Workshop 3
13:30 - 15:30

Tu știi ce poți?

Ascultă-ți vocea!

Tu știi la ce te pricepi cel mai bine și care este domeniul în care ai putea avea cel mai mare succes?

Ești sigur că drumul pe care l-ai ales în carieră este drumul potrivit, sau intuiția îți spune altceva?

Majoritatea ne alegem drumul în viață ghidați de ceilalți (profesori, părinți, prieteni, etc..) sau luați de valul oportunităților de moment și ajungem să facem compromisuri care ne fac să ne simțim prizonieri ai unor circumstanțe nefavorabile evoluției noastre.

Momentele de confuzie sau blocaj în ceea ce privește viitorul nostru profesional sau personal sunt semnale că drumul ales nu este cel potrivit și că este momentul să îți asculți propria intuiție.

În acest workshop de două ore descoperim împreună, prin tehnici de coaching, propria ta voce, ascunsă sub un munte de convenții sociale, ca un diamant neșlefuit.

Oare ce vrea să îți spună? Încotro este drumul tău spre libertate și împlinire?

Alina Bota
/ Executive Coach
13:30 - 15:30

Puterea prezenței tale!

Fii prezent. Bucură-te. Arată cine ești.

Ce s-ar întâmpla dacă ai ajunge la un loc în interiorul tău, în care, dacă ai vorbi din acel loc, ai lua decizii din acel loc, ai trai în acel loc, ți-ai găsi forța interioară, puterea ta?

Nu mă refer la a fi “cel mai tare din parcare”. Mă refer la puterea de a fi. Puterea unică a prezenței tale. Puterea de a fi un om încrezător și autentic, înțelept și pașnic astfel încât să faci alegeri clare pentru a-ți crea viața pe care ți-o dorești. Să simți că poți “muta munții din loc” și să cunoști dragostea profundă. Puterea de a descoperi tot ce e mai bun în tine, dar și în cei de lângă tine. Puterea de a transforma.

Cum ar fi să găsești acel loc? Să poți să trăiești acolo tot timpul, cum s-ar schimba cariera și munca ta? Cum s-ar schimba relațiile tale - cu partenerul, colegii sau chiar relația cu tine însuți? Cum s-ar transforma întreaga ta lume?


În zilele noastre, să știi care e esența a ceea ce ești, să știi care sunt atuurile pentru care ești aici să le împărtășești, și energia pe care o aduci în lumea noastră, sunt extrem de importante. Cu cât prezenta ta este mai autentică și mai dinamică, cu atât vei fi mai eficientă în sprijinirea transformării și evoluției pozitive a lumii în care trăim.

Te invit sa petrecem împreuna doua ore în care ne vom antrena sa ajungem, pas cu pas, la puterea prezenței noastre. Să descoperim cum ne arătam lumii, energia spațiului nostru creativ, atitudinea, perspectiva și energia de care avem nevoie atunci când întâmpinăm provocări, și oportunități.

Gabriela Tichelea
/ Transformational Coach
13:30 - 15:30

Fii un magnet pentru bani!

Educația financiara contează!

Simți că banii vin greu la tine? Sau poate că banii vin ușor dar nu stau?

Te invit la un workshop în care vom săpa după răspunsuri și vom găsi mai multe decât te aștepți.

Vom identifica blocaje legate de bani, de unde provin, cum să le depășești.

Prin multe exerciții vei afla ce te oprește și ce te motivează să faci bani.

Îți promit două ore intensive care îți vor schimba părerea despre bani, îți vor da claritate și îți vor aduce o altă perspectivă asupra banilor.

Vei învăța cum să eliberezi calea pentru ca banii să vină la tine și să îi atragi ca un magnet.

Anamaria Ciuhuță
/ Fondator financialparenting.eu & Blogger

Keynote Speakers

Alina Bota
Fondator Mamprenoare & Executive Coach
Mirela Retegan
Fondator  ”Gașca Zurli”
Cristian Presură, PhD
Cercetător, Autor „Fizica Povestită”
Corina Drugan
CEO SetSail Nautic School
Ionuț Rada
Sportiv profesionist & Fondator #TheRadaWay

Invited Speakers

Maria Duduman
Fondator Fabine.ro
Ioana Amăriuței Popa
CEO ProBikeAddiction
Alina Grigorescu, PhD
Microbiolog
Ana-Maria Marchiș
Fondator Octofun Academy
Iulia Broscoi
Health Coach
Gabriela Tichelea
Transfomational Presence Coach
Anamaria Ciuhuță
Fondator Financial Parenting
Vladimir Martinuși, PhD
Cercetător, antreprenor
Sergiu Penciu
Profesor de Educație Financiară - BCR

Eveniment conex

Workshop

THE TRANSFORMATIONAL PROJECT

Transformă-ți ideile în rezultate și visurile în realitate!

Acest workshop îți oferă un proces minuțios, prin care poți manifesta orice proiect personal, de antreprenoriat sau organizațional important pentru tine.

FACILITATORI

Alina Bota
Fondator Mamprenoare & Executive Coach
Gabriela Tichelea
Transfomational Presence Coach

Înscrie-te acum!

Acces Conferință

Lifestyle Business Conference

2/11/2019
LEI

200

Acces Workshop

The Transformational Process

4-5/11/2019
LEI

1400

Locul desfășurării

The Office Business Center

Bulevardul 21 Decembrie 1989 77,
Cluj-Napoca 400124,
Romania.

Parteneri PLATINUM

Parteneri GOLD

Parteneri SILVER

Parteneri MEDIA

Parteneri MAMPRENOARE

Devino partener!

Ultimele noutăți

19 octombrie 2019
Învață să folosești busola și nu te vei mai rătăci niciodată!

Învață să folosești busola și nu te vei mai rătăci niciodată!

11 octombrie 2019
O afacere pe bicicletă

Afacerile de familie sunt specialitatea Mamprenoarelor. Familia și businessul cresc împreună din aceeași pasiune, cu acceași grijă și cu implicarea totală a femeii care le conduce. Leadershipul este superputerea mamei antreprenor, iar Ioana Amăriuței Popa din Iași nu face excepție.

26 septembrie 2019
Magnetul de bani

Workshopul "Fii un magnet pentru bani" din cadrul conferinței vă poate schimba părerea despre bani, relația cu ei și chiar viața. Este un atelier cu aha-uri, conștientizări, informație, motivație și inspirație.

11 septembrie 2019
Școala banilor bine-crescuți

Interviu cu Sergiu Penciu, Manager Dezvoltare Parteneriate la BCR și Cristina Andone, autoarea cărții ”Școala banilor bine-crescuți” apărută anul acesta la editura Univers.

1 septembrie 2019
Ieși din cutie și experimentează libertatea!

Să ai și bani ca să te poți întreține și timp pentru viața personală părea în urmă cu câțiva ani o utopie, însă există oameni care au găsit soluții pentru a avea un echilibru între viața personală și cea profesională. Vino să îi întâlnești în 2 noiembrie la Cluj Napoca, la prima Conferință de Lifestyle Business din România.

28 august 2019
Invitație la Cluj Napoca

În această toamnă are loc la Cluj Napoca Conferința de Lifestyle Business, cea de-a doua conferință din acest an organizată de Comunitatea Mamprenoare – comunitatea mamelor antreprenor din România și FăBine.ro – platforma care promovează proiectele ONG-urilor din Romania.

Copyright ©Mamprenoare. Design by Martinus Design.
searchenvelope-ostarsearch-pluscogclock-oroadrefreshflagimagemap-markerexclamation-circlecalendarfacebookarrow-circle-rightglobelinkedincirclemicrophoneuser-plusmap-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram