Invitație la Cluj Napoca

În această toamnă are loc la Cluj Napoca Conferința de Lifestyle Business, cea de-a doua conferință din acest an organizată de Comunitatea Mamprenoare – comunitatea mamelor antreprenor din România și FăBine.ro – platforma care promovează proiectele ONG-urilor din Romania.
Prima conferință a avut loc în această primăvară la Iași, a avut ca tematică „Provocările Generației Alfa”, generație din care fac parte copiii majorității membrilor comunităților noastre. Am avut alături de noi medici, psihologi, educatori, părinți care se confruntă cu diverse situații de criză, care au găsit, împreună cu cei peste 100 de părinți aflați în sală, soluții la provocările la care ne supun acești copii născuți cu o personalitate foarte puternică.

Este o bucurie din partea noastră să vă invităm la cea de-a doua conferință care va avea loc în 2 noiembrie la The Office Cluj Napoca. Tematica acestei conferințe este lifestyle business – modelul preferat de carieră al părinților Millennials, prima generație de părinți care pune viața personală mai presus de carieră.

Doar în SUA sunt în acest moment peste 55,5 milioane de oameni care au ales acest stil de viață și carieră, trendul câștigă tot mai mult teren în toate țările lumii, deoarece oamenii preferă să lucreze tot mai mult de acasă și să aibă un program cât mai flexibil. În România acest trend a fost pornit de către mamele aflate în concediul de maternitate care au decis să își deschidă mici afaceri pornite din hobby pentru a înlocui venitul din salariu. Succesul lor a inspirat tot mai mulți români care astăzi dezvoltă diverse afaceri pornite din pasiune sau își practică meseriile din postura de freelancer sau antreprenor.

Lifestyle business – echilibrul dintre viața personală și viața profesională

Modelul lifestyle business presupune cunoașterea, dezvoltarea prin educație și monetizarea abilităților proprii cu scopul de a obține independența financiară care să îți permită să ai stilul de viață pe care ți-l dorești. Pasiunea cu care muncești, libertatea de mișcare și timpul liber pentru a te bucura de viața personală sunt dezideratele acestui model de carieră și de viață. De asemenea, internetul joacă un rol extrem de important în dezvoltarea acestui model de business, precum și dezvoltarea unor surse de venit pasiv.

Avem în comunitățile Mamprenoare și FăBine.ro mii de părinți cu studii superioare, cu specializări de nișă și carieră de succes în diverse domenii, care au ales să devină antreprenori sau freelanceri pentru a avea libertatea de a se ocupa de familiile lor, de pasiunile lor sau de proiecte comunitare. Pentru ei și pentru toți cei care își doresc să obțină echilibrul dintre viața personală și viața de familie am organizat această conferință pe format de paneluri de discuții pe 3 mari tematici importante: Gândește Global. Muncește cu Pasiune. Bucură-te de Viață.

Astfel, oferim posibilitatea participanților să obțină răspunsuri la întrebările lor și să lucreze la proiectele personale de lifestyle business în timpul atelierelor practice din cadrul conferinței. Mai mult decât atât, cei care au deja în minte un astfel de proiect, pot să îl dezvolte de la zero în cadrul workshopului „The Transformational Project” care are loc în 4,5 noiembrie în Cluj Napoca. Participanții la acest workshop au intrare gratuită la conferință.

Speakerii invitați sunt antreprenori români care și-au transformat pasiunile în afaceri și își trăiesc visul alături de familiile lor, oameni care construiesc comunități-suport, un sportiv de performanță și un health coach care vin cu soluții simple pentru a avea o viața lungă și sănătoasă.

O noutate absolută pe care o aduce această conferință este panelul de discuții despre știință și educație la care participă 3 cercetători români din diaspora care luptă pentru popularizarea științei.

Ne dorim ca oamenii de știință să devină parte a comunităților noastre pentru a stârni pasiunea pentru știință și gândirea critică, dar și pentru a ne oferi o viziune globală asupra implicațiilor pe care le are stilul nostru de viață asupra planetei și despre cum putem noi să ne implicăm pentru a le lăsa copiilor noștri o planetă locuibilă.

Participanții vor avea ocazia să stea de vorbă cu Cristian Presura, Phd – fizician român, autor al cărții „Fizica Povestită” – despre meseriile viitorului și cercetările la care lucrează în acest moment în domeniul medical, cu Vladimir Martinuși, PhD – pasionat de matematică și specialist în domeniul astrodinamicii – despre gunoiul spațial pe care l-a generat omenirea de la lansarea primului satelit și cu Alina Grigorescu, PhD specialist în domeniul calității apei – despre impactul nostru, al fiecaruia, în sănătatea planetei.

Conferința de Lifestyle Business de la Cluj își propune să aducă față în față oameni autentici, care luptă pentru idealurile lor personale, dornici de libertate, educație și implicare în diverse proiecte comunitate și care merită să se întâlnească, să schimbe idei și să se inspire unii pe alții.

Conferința este posibilă datorită implicării mamelor antreprenor din Comunitatea Mamprenoare, sponsorului nostru BCR și partenerului media principal – Forbes România.

Lista speakerilor și detaliile despre conferință le puteți găsi aici.

Dacă doriți să vă alăturați acestui proiect ca parteneri, vă invităm să descărcați broșura cu pachetele pregătite pentru parteneri de pe website-ul conferinței.

Până în 30 septembrie cei care achiziționează bilet beneficiază de reduceri semnificative. De asemenea, se oferă reduceri importante pentru grupuri mai mari de 3 persoane.

Vă așteptăm!

Copyright ©Mamprenoare. Design by Martinus Design.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram